Nikolić sa ambasadorom Japana

Izvor: RTS, 27.Dec.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa ambasadorom Japana

Uprkos svim teškoćama Japan nije prestajao da pomaže Srbiji, rekao predsednik Srbije Tomislav Nikolić u razgovoru sa ambasadorom Japana Tošijem Cunozakijem. Nikolić upoznao Cunozakija sa platformom za nastavak pregovora Beograda i Prištine.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić upoznao je ambasadora Japana Tošija Cunozakija sa platformom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za nastavak pregovora Beograda i Prištine, istakavši da će ona uskoro dobiti svoju finalnu formu i naći se pred poslanicima Narodne Skupštine Srbije, saopštila je Pres služba predsednika.

Zahvalivši se ambasadoru Japana na dosadašnjem radu i ukupnom doprinosu na unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje, Nikolić je rekao da uprkos svim teškoćama koje su potresale Japan, ta zemlja nije prestajala da pomaže Srbiji i time pokazala da je dobročinstvo jedna od plemenitih osobina tog naroda.

Ambasador Japana se zahvalio na poverenju koje mu je predsednik Srbije ukazao dodeljivanjem ordena Srpske zastave drugog stepena i rekao da će posle formiranja nove vlade Japana, ta zemlja nastaviti da gradi prijateljske odnose sa Srbijom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.