Nikolić sa Dačićem o formiranju vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa Dačićem o formiranju vlade

BEOGRAD -

Sastanak na kome će se predsednik Srbije Tomislav Nikolić i lider socijalista Ivica Dačić razgovarati o formiranju parlamentarne većine počeo je danas nešto posle 11 časova u zgradi Predsedništva.

Nikolić i Dačić razgovaraće o formiranju Vlade Srbije, a kako se očekuje, predsednik Srbije bi danas Dačiću trebalo da ponudi mandat za formiranje vlade.

U delegaciji koalicije SPS-PUPS-JS su i lideri Jedinstvene Srbije i PUPS, Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marković i Jovan Krkobabić i potpredsednici socijalista Slavica Đukić Dejanović i Žarko Obradović.

Nikolić je juče za RTS izjavio da očekuje "koliko već sutra" da lider socijalista Dačić zatraži od njega mandat za sastav vlade.

On je dodao da je to dobro, jer bi svako odugovlačenje značilo "beskrajno mnogo lošega" i gubitak vremena kojeg Srbija ima jako malo.

Od nove vlade, kako je rekao, očekuje da omogući ljudima da rade uz neprekidnu brigu za bezbednost i da se Srbija pravno i po uređenosti približi Evropskoj uniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.