Nikolić primio Čepurina u oproštajnu posetu

Izvor: RTS, 11.Jun.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić primio Čepurina u oproštajnu posetu

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Čepurina, koji je izrazio zahvalnost na višegodišnjoj, veoma dobroj i otvorenoj saradnji sa Nikolićem.
Saradnja se, kako se navodi u saopštenju, uspešno i u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravcima razvijala od početka Nikolićevog mandata na mestu predsednika Srbije 2012. godine do danas.

Tokom razgovora je konstatovano da su dve strane u proteklom periodu posvećeno radile na unapređenju sveukupnih bilateralnih odnosa kao i da veliki potencijal leži u dodatnom jačanju ekonomske saradnje.
Nikolić je zahvalio na aktivnom učešću ambasadora Čepurina u razvoju srpsko-ruskih odnosa, njegovom doprinosu u učvršćivanju tradicionalno prijateljskih veza dva naroda i dve države i poželeo mu puno uspeha na ličnom i profesionalnom planu nakon završetka mandata u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikolić primio amasadora Rusije u oproštajnu posetu

Izvor: Blic, 11.Jun.2019

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Čepurina, koji je izrazio zahvalnost na višegodišnjoj, veoma dobroj i otvorenoj saradnji sa Nikolićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.