Nikolić ponudio Mrkonjiću mesto u Predsedništvu Srbije

Izvor: Blic, 14.Jul.2013, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ponudio Mrkonjiću mesto u Predsedništvu Srbije

Predsednik Tomislav Nikolić ponudio je ministru saobraćaja Milutinu Mrkonjiću da, ako bude smenjen tokom rekontrukcije, dođe na neku od pozicija u Predsedništvo, saznaje “Blic”. Prijateljstvo: Ministar Mrkonjić i predsednik Nikolić

Iako se još ne zna spisak ministara koji posle rekonstrukcije neće biti članovi tima u Nemanjinoj 11, Mrkonjić je jedini kome je već ponuđeno novo mesto. Izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Blica” blizak Predsedništvu navodi da je Nikolić prošle nedelje rekao Mrkonjiću da ako bude “rekonstruisan”, on će mu naći mesto u svom kabinetu.

- Pretpostavljamo da je Nikolić to uradio jer Mrka se uvek “nalazio” ljudima. Pomagao je i ondašnjim i sadašnjim radikalima, ali i demokratama kada su izgubili vlast - kaže izvor “Blica”.

Nikolić nije precizirao Mrkonjiću na koje bi ga mesto postavio, ali “Blicov” izvor dodaje da je mislio na mesto savetnika.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić ponudio Mrkonjiću mesto u Predsedništvu Srbije?

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2013

Predsednik Tomislav Nikolić ponudio je ministru saobraćaja Milutinu Mrkonjiću da, ako bude smenjen tokom rekontrukcije, dođe na neku od pozicija u Predsedništvo, saznaje 'Blic'.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mrkonjić prelazi u Predsedništvo Srbije?

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jul.2013

Predsednik Tomislav Nikolić ponudio je ministru saobraćaja da, ako bude smenjen tokom rekontrukcije, dođe na neku od pozicija u njegovom kabinetu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.