Nikolić ponudio Mrkonjiću mesto u Predsedništvu Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jul.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ponudio Mrkonjiću mesto u Predsedništvu Srbije

Predsednik Tomislav Nikolić ponudio je ministru saobraćaja Milutinu Mrkonjiću da, ako bude smenjen tokom rekontrukcije, dođe na neku od pozicija u Predsedništvo, piše “Blic”.

Iako se još ne zna spisak ministara koji posle rekonstrukcije neće biti članovi tima u Nemanjinoj 11, Mrkonjić je jedini kome je već ponuđeno novo mesto. Izvor “Blica” blizak Predsedništvu navodi da je Nikolić prošle nedelje rekao Mrkonjiću da ako bude “rekonstruisan”, on će mu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << naći mesto u svom kabinetu."Pretpostavljamo da je Nikolić to uradio jer Mrka se uvek “nalazio” ljudima. Pomagao je i ondašnjim i sadašnjim radikalima, ali i demokratama kada su izgubili vlast", kaže izvor “Blica”.Nikolić nije precizirao Mrkonjiću na koje bi ga mesto postavio, ali “Blicov” izvor dodaje da je mislio na mesto savetnika. Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.