Nikolić podržao Vučića u borbi protiv korupcije

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić podržao Vučića u borbi protiv korupcije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je na drugom po redu sastanku sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem pružio nedvosmislenu podršku premijeru u beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala zahtevajući da se ona sprovede do kraja.

U saopštenjima iz kabineta predsednika Srbije i Vlade navodi se da su Nikolić i Vučić ponovili važnost jedinstva u delovanju svih državnih organa u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obezbeđivanja sigurnosti građana Srbije.

Kako se dodaje, tema drugog sastanka predsednika i premijera bila je učešće Nikolića na Konferenciji Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama, koja će u ponedeljak biti održana u Parizu.

Predsednik i premijer Srbije ponovo su razgovarali o značaju održavanja Samita OEBS-a u Beogradu, piše u saopštenjima.

Vučić i Nikolić su danas na prvom sastanku razmatrali prepreke i izazove u očuvanju bezbednosti Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić podržao Vučića u borbi protiv korupcije

Izvor: Beta Video, 29.Nov.2015

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je na drugom po redu sastanku sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem pružio nedvosmislenu podršku premijeru u beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala zahtevajući da se ona sprovede do kraja. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.