Nikolić otvorio atletski stadion u Košutnjaku

Izvor: Beta, 08.Jul.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić otvorio atletski stadion u Košutnjaku

BEOGRAD, 8. jula 2013. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otvorio je u ponedeljak atletski stadionu u Košutnjaku pucnjem iz signalnog pištolja kojim je označen početak simbolične štafetne trke za pionire.

Nikol..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić otvorio renovirani atletski stadion

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je simboličnim pucnjem iz signalnog pištolja, kojim je dao znak za početak trke štafete četiri puta 100 metara, otvorio renovirani atletski stadion Zavoda za sport na Košutnjaku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tomislav Nikolić otvorio atletski stadion u Košutnjaku

Izvor: Blic, 08.Jul.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otvorio je atletski stadionu u Košutnjaku pucnjem iz signalnog pištolja kojim je označen početak simbolične štafetne trke za pionire...Nikolić je u društvu ministarke omladine i sporta Alise Marić i ministra obrazovanja Žarka Obradovića obišao kompleks...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.