Nikolić ostaje u vili na Dedinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ostaje u vili na Dedinju

Vlada Srbije donela je Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe Republike Srbije, kojom se zgrada u Užičkoj ulici 23, određuje za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom, Tomislava Nikolića, i prijem i boravak stranih gostiju Srbije u okviru te saradnje.

Kako je objavljeno u Službenom glasniku, Uredba, koju je potpisala premijerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije Ana Brnabić, doneta je na sednici Vlade 2. novembra, a na osnovu člana 57. stav 2. Zakona o javnoj svojini i člana 42. stav 1. Zakona o Vladi.

Kako se navodi, uredba će stupiti na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije", odnosno 10. novembra.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomislav Nikolić ostaje u vili na Dedinju uredbom Vlade Srbije

Izvor: Blic, 05.Nov.2018

Vlada Srbije donela je Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe Republike Srbije, kojom se zgrada u Užičkoj ulici 23, određuje za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.