Nikolić neće uticati na sudbinu optužnice protiv Orića

Izvor: Studio B, 15.Jun.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić neće uticati na sudbinu optužnice protiv Orića

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine ne mogu da se zasnivaju na procesima koji se vode protiv pojedinaca koji su počinili ratne zločine.

Nikolić je izjavio da neće ni na koji način uticati na sudbinu optužnice protiv ratnog komandanta muslimana u Srebrenici Nasera Orića. Predsednik Nikolić je to rekao u razgovoru sa dosadašnjim ambasadorom BiH u Beogradu Rankom Škrbićem koga je primio u oproštajnu posetu, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Služba za odnose sa medijima predsednika Republike.

Srbija je posvećena očuvanju stabilnosti u regionu i uložila je mnogo truda u prethodne tri godine kako bi se među zemljama bivše Jugoslavije uspostavili što bolji odnosi, rekao je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić tokom razgovora.

"To je politika koju će Srbija voditi i dalje, a nadamo se da će i druge zemlje Balkana, Bosna i Hercegovina pre svih, uložiti pođednake napore i pomoći Srbiji da ovaj region jednom zauvek postane oaza stabilnosti", rekao je predsednik Nikolić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.