Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2015, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ne ide u Srebrenicu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio je poziv da prisustvuje obeležavanju dvadeset godina od genocida u Srebrenici, prenose mediji u Srbiji.

Kako je rečeno listu Danas, Nikolić ne planira da 11. jula otputuje u Potočare.

Međutim, kako Danas saznaje u kabinetu predsednika Srbije, Tomislav Nikolić će 16. juna otputovati u prvu zvaničnu posetu Sarajevu od kada je postao predsednik Srbije 2012.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je pre desetak dana bio u drugoj zvaničnoj poseti Sarajevu, a prvi put odmah nakon preuzimanja dužnosti predsednika Vlade Srbije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nikolić ne ide u Srebrencu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio je poziv da 11. jula prisustvuje komemoraciji u Srebrenici, objavio je list "Danas"...Prema informacijama do kojih je list "Danas" došao u kabinetu predsednika Srbije, Nikolić ne planira da 11. jula otputuje na komemoraciju u Memorijalni centar Potočari, na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.