Nikolić i Vučić na Sretenje traže podršku građana

Izvor: N1 televizija, 29.Dec.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Vučić na Sretenje traže podršku građana

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem na Sretenje, 15. februara, izaći u javnost kada će od građana zatražiti podršku za zajedničkog kandidata.

Vučić je najavio da će on i predsednik "kao odgovorni ljudi" tražiti podršku za jednog kandidata za kojeg će moći da garantuju da će raditi dobro na miru i stabilnosti države.

"To >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je naš dogovor", istakao je Vučić.

Premijer je kazao da je sa predsenikom juče razgovarao dugo i dodao da nikada nije krio da poštuje način na koji je Tomislav Nikolić obavljao svoju funkciju.

"Čovek je uvek bio uz svoju državu i vladu kada je bilo važno. Stabilnost i mir u državi ne bismo održali da je bilo suprotstavljanja između vlade i predsednika. Dogovorili smo se da radimo naš posao i ne bavimo se dnevno političkim zbivanjima i ne ulazimo u tu besmislenu priču", istakao je Vučić

On se građanima zahvalio što su trpeli Vladu i poručio da ne zna da li će tako biti i cele sledeće godine.

"Hvala što ste nas trpeli, ne znam da li ćete i celu sledeću godinu, to je na građanima Srbije", rekao je premijer.

Vučić: Danas uplaćena prva tranša za helikoptere

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija danas uplatila prvu tranšu za devet nemačkih helikoptera. On je istakao da su nemački partneri bili iznenađeni što je Srbija pristala na brzo plaćanje.

"Zahtevali smo da se ostave sve sprave da bismo mogli da okačimo dodatno oružje - mitraljeze i topove", rekao je Vučić.

Konačno imamo ratno vazduhoplovstvo u pravom smislu te reči, a nebo iznad Srbije je sigurnije nego što je juče bilo, kazao je premijer na godišnjoj konferenciji za štampu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.