Nikolić i Radmanović za unapredjenje saradnje na Balkanu

Izvor: Beta, 15.Sep.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Radmanović za unapredjenje saradnje na Balkanu

BEOGRAD, 15. septembra 2014. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović založili su se u ponedeljak u Beogradu za uspostavljanje što bolje saradnje, pre svega na polju ekonomije, medju svim državama u regionu, jer bi se zajednički mnogo bolje suočile sa izazovima koje postavlja globalno tržište, nego što bi to činile pojedinačno.

Kako je saopštila predsednikova pres služba, Nikolić je rekao da je Srbija, kao potpisnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Dejtonskog sporazuma, zainteresovana za napredak oba entiteta u Bosni i Hercegovini i za saradnju koja bi koristila svim stranama.

Nikolić je takodje dodao da se protivi bilo kakvoj izmeni Dejtonskog sporazuma, jer bi to sigurno dovelo do narušavanja stabilnosti Bosne i Hercegovine.

Nikolić i Radmanović izrazili su zadovoljstvo izuzetno dobrim odnosima koji postoje izmedju Srbije i BiH, a posebno Srbije i RS po Sporazumu o specijalnim odnosima, i istakli želju da se ti odnosi i dalje unapredjuju, u cilju poboljšanja uslova života gradjana u obe države.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.