Nikolić i Radmanović za bolju saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Radmanović za bolju saradnju

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić i član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović izrazili su danas zadovoljstvo izuzetno dobrim odnosima koji postoje između Srbije i Bosne i Hercegovine, a pogotovo Srbije i Republike Srpske po Sporazumu o specijalnim odnosima i istakli želju da se ti odnosi i dalje unapređuju, u cilju poboljšanja uslova života građana u obe države.

Predsednik Nikolić i član Predsedništva BiH Radmanović su istakli da je potrebno raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na uspostavljanju što bolje saradnje, pre svega na polju ekonomije, među svim državama u regionu, jer bi se balkanske države zajednički mnogo bolje suočile sa izazovima koje pred njih postavlja globalno tržište, nego što bi to činile pojedinačno, saopštila je pres služba predsednika.

Govoreći o situaciji u Bosni i Hercegovini, predsednik Nikolić je rekao da je Srbija, kao potpisnica Dejtonskog sporazuma, zainteresovana za napredak oba entiteta u Bosni i Hercegovini i za saradnju koja bi koristila svim stranama. On je takođe dodao da se protivi bilo kakvoj izmeni Dejtonskog sporazuma, jer bi to sigurno dovelo do narušavanja stabilnosti Bosne i Hercegovine, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić i Radmanović zadovoljni dobrim odnosima Srbije i Srpske

Izvor: Kurir, 15.Sep.2014

Predsednik Srbije i član Predsedništva BiH su istakli da je potrebno raditi na uspostavljanju što bolje saradnje, pre svega na polju ekonomije, među svim državama u regionu, jer bi se balkanske države zajednički mnogo bolje suočile sa izazovima koje pred njih postavlja globalno tržište, nego...

Nastavak na Kurir...

Nikolić i Radmanović za što bolju saradnju

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2014

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić i član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović izrazili su danas zadovoljstvo izuzetno dobrim odnosima koji postoje između Srbije i Bosne i Hercegovine, a pogotovo Srbije i Republike Srpske po Sporazumu o specijalnim odnosima i istakli želju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.