Nikolić i File 11. juna u Beogradu

Izvor: B92, 08.Jun.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i File 11. juna u Beogradu

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se 11. juna sa komesarom za proširenje EU Štefanom Fileom, saopštila je pres služba predsednika Republike.

File je ranije potvrdio da dolazi 11. juna u Beograd na zvaničnu inauguraciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Kako je najavljeno Nikolić i File razgovaraće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu, a po završetku sastanka održaće zajedničku konferenciju za novinare.

Predsednik Srbije ranije je najavio da će njegova prva zvanična poseta sedištu EU u Briselu biti 14. juna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić i File 11. juna u Beogradu

Izvor: Kurir, 08.Jun.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se 11. juna sa komesarom za proširenje EU Štefanom Fileom, saopštila je pres služba predsednika Republike...File je ranije potvrdio da dolazi 11. juna u Beograd na zvaničnu inauguraciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića...Kako je najavljeno...

Nastavak na Kurir...

Nikolić i File 11. juna u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jun.2012

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se 11. juna sa komesarom za proširenje EU Štefanom Fileom, saopštila je pres služba predsjednika Republike. File je ranije potvrdio da dolazi 11. juna u Beograd na zvaničnu inauguraciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Kako je najavljeno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.