Nikolić čestitao kajakašima

Izvor: Akter, 20.Sep.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao kajakašima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas mladim kajakašima Simi Boltiću i Stefanu Vekiću osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore

"Vi ste naš ponos i mladi u Srbiji treba da gledaju u vas kao uzore. Srbija ima budućnost sve dok mladi ljudi imaju svest o tome da samo naporan rad, istrajnost i posvećenost mogu da dovedu do željenog cilja. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << za vas samo početak. Naš narod očekuje od vas još medalja. Zato vam želim mnogo sreće u nastavku sportske karijere", navodi se u čestitki Nikolića.

Mlađi seniori Boltić i Vekić osvojili su danas srebrnu medalju u dvosedu na 500 metara na Evropskom prvenstvu za juniore u mlađe seniore u rumunskom Baskovu.

Nikolić čestitao kajakašici bronzanu medalju na EP

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je i kajakašici Mariji Dostanić osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore.

U čestitki predsednika Nikolića navodi se da je mlada sportistkinja doprinela da "naš narod ponovo oseti ponos zbog svojih sportista".

Predsednik Nikolić je poručio Mariji Dostanić da još mnogo očekuje od nje i poželeo joj sreću u budućem radu.

Dostanić je danas osvojila bronzanu medalju u jednosedu na 500 metara na Evropskom prvenstvu u rumunskom Baskovu.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Nikolić čestitao osvajanje srebra mladim kajakašima

Izvor: Blic, 20.Sep.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je mladim kajakašima Simi Boltiću i Stefanu Vekiću osvajanje srebrne medalje na Šampionatu Evrope za juniore i mlađe seniore...Predsednik Nikolić je u čestitki istakao da je srebrna medalja na pravi način valorizovala predan i posvećen rad, saopštila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.