Nikolić agentima BIA: Odbijte protivzakonito naređenje

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić agentima BIA: Odbijte protivzakonito naređenje

Slobodno se meni obratite ukoliko neko traži da izvršite nezakonita naređenja, poručio predsednik Republike

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da se država ne brani tako što se proganjaju ljudi, nego na njenim granicama, po zakonu i časno.

Nikolić je, na obeležavanju dana Bezbednosno-informativne agencije (BIA), poručio njenim pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će im vlast pomoći da časno obavljaju svoj teški posao i da uzdignute glave idu kroz narod, koji zna da oni čuvaju državu. Nikolić je pozvao pripadnike BIA da ne izvršavaju naređenja koja su protivzakonita i da se slobodno njemu obrate ukoliko neko to od njih traži.

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da BIA treba da radi svoj posao na visokoprofesionalan način, kao što je to činila i do sada, kako bi predstavnici državnih organa, koji učestvuju na važnim sastancima, dobili pouzdane i bitne informacije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić agentima BIA: Ne izvršavajte protivzakonita naređenja

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012

Slobodno se meni obratite ukoliko neko traži da izvršite nezakonita naređenja, poručio predsednik Republike..BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da se država ne brani tako što se proganjaju ljudi, nego na njenim granicama, po zakonu i časno...Nikolić je, na obeležavanju...

Nastavak na Kurir...

Nikolić: Država se brani časno i po zakonu

Izvor: Press, 17.Okt.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras na obeležavanju Dana Bezbednosno-informativne agencije da se država ne brani tako što se proganjaju ljudi, nego na njenim granicama, po zakonu i časno...Nikolić je poručio pripadnicima BIA da će im vlast pomoći da časno obavljaju svoj teški...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.