Izvor: S media, 19.Jan.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Za saradnju sa Šarićem "leti glava"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da treba da snose odgovornost svi oni iz vlasti za koje se dokaže da su na bilo koji način sarađivali sa Šarićem.

"Za svakog za koga se utvrdi da je dostavljao informacije ili upozoravao, odnosno održavao bilo kakav kontakt sa Šarićem, a želi da bude čovek koji vodi narod, neka mu, figurativno rečeno, leti glava, odnosno neka odgovara za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postupke", rekao je predsednik Srbije.

Nikolić je u intervjuu Televiziji Crne Gore kazao da Šarić, ukoliko je dostupan službama bezbednosti bilo koje zemlje, treba da bude uhapšen i izručen Srbiji.

"Da li se pregovara sa Šarićem ne znam. Da li će nekoma u Srbiji, figurativno rečeno, da odleti glava ako se on pojavi u Srbiji ne znam. Da li je ugrožen neko iz Vlade Srbije ne znam. Ali, svako ko je sa njim sarađivao, posebno od momenta kada je postalo jasno da se bavio kriminalnim radnjama, neka mu leti glava", naveo je predsednik Srbije. Nikolić je dodao da ne voli što se u medijima prave spekulacije da se pregovara sa Šarićem.

Nikolić je u petak boravio u zvaničnoj poseti Crnoj Gori, gde se sastao s najvišim državnim zvaničnicima i predstavnicima Srba u Crnoj Gori.

(Tanjug, TV CG Foto: Beta/AP/Attila Kovacs)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nikolić: Odgovaraće svi koji su sarađivali sa Šarićem

Izvor: Press, 19.Jan.2013

"Za svakog za koga se utvrdi da je dostavljao informacije ili upozoravao, odnosno održavao bilo kakav kontakt sa Šarićem, a želi da bude čovek koji vodi narod, neka mu, figurativno rečeno, leti glava, odnosno neka odgovara za svoje postupke", rekao je predsednik Srbije..Nikolić je u intervjuu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.