Nikolić: U komšiluku i u Srbiji se neki igraju vatrom

Izvor: B92, 10.Sep.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: U komšiluku i u Srbiji se neki igraju vatrom

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da nekome u susednim državama smeta ne samo što Srbija postoji već i što je mudro vođena i napreduje iz dana u dan.

"Evo i danas ih pozivamo da razgovaramo i da se dogovorimo. Ne tražimo ništa njihovo, ali im ništa naše nećemo ni dati", rekao je Nikolć na promociji najmlađe klase potporučnika Vojske Srbije.

Nikolić je rekao da Srbija želi uspeh i Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ali da će pomoći Republici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpskoj da njeni građani žive u miru i bolje nego danas.

"Svet se menja na gore. Nekima nije dovoljno ono što im je dao Bog ili što su im ostavili preci, pa posežu za tuđim", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, tom vatrom se igraju i na teritoriji Srbije oni koji bi da otmu ono što je naše.

"Tom vatrom se igraju i u komšiluku u kome nekome smeta ne samo što postojimo već što je Srbija mudro vođena i nareduje iz dana u dan", rekao je Nikolić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nekome u komšiluku smeta što Srbija napreduje

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Beogradu da nekome u susednim državama smeta ne samo što Srbija postoji već i što je mudro vođena i napreduje iz dana u dan..."Evo i danas ih pozivamo da razgovaramo i da se dogovorimo. Ne tražimo ništa njihovo, ali im ništa naše nećemo ni dati",...

Nastavak na N1 televizija...

Tomislav Nikolić: Našem komšiluku smeta što postojimo, ali ništa im naše nećemo dati!

Izvor: Blic, 10.Sep.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Beogradu da nekome u susednim državama smeta ne samo što Srbija postoji već i što je mudro vođena i napreduje iz dana u dan...Nikolić se obratio okupljenim građanima i kadetima i rekao da budućnost ne smemo čekati bez valjane pripreme za...

Nastavak na Blic...

Nikolić: U komšiluku i u Srbiji se neki igraju vatrom

Izvor: Cafe.ba, 10.Sep.2016

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da nekome u susednim državama smeta ne samo što Srbija postoji već i što je mudro vođeni napreduje iz dana u dan.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.