Izvor: S media, 03.Apr.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Opekli smo se prodajući firme strancima (VIDEO)

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić založio se danas da Javno preduzeće za eksploataciju uglja u Resavici ostane u državnom vlasništvu i rekao da ubuduće 51 odsto svega što je bilo u državnom vlasništvu treba da ostane srpsko.

"Opekli smo se kada smo strancima dali vlasništvo nad mnogim firmama, sad više nema ni tih firmi, a ni tih stranaca. Pokupili su kajmak, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zatvorili fabrike i otišli dalje kod drugih slepaca, koji traže takve strance. Mi ćemo sada morati da radimo potpuno drugačije", rekao je Nikolić u obraćanju stanovnicima Resavice.

Jovanović: Ostali političari lažu narod iako znaju istinu

DS: SNS daje nerealna obećanja (VIDEO)

Ilić: Vladajuća koalicija plaši narod

Lider naprednjaka je dodao je da o tome šta se prodaje odlučuje samo politička elita.

Govoreći o potrebi depolitizacije Srbije Nikolić je rekao da vlast nije iskrena kada kaže da se zalaže za to.

"Ako ostanu na vlasti ovo će biti najgora politička država u kojoj samo politička elita dobro živi", rekao je Nikolić.

Ranije danas Nikolić je obišao Svilajnac, Grabovac i Despotovac, a obilazak Pomoravskog okruga nastavlja stranačkim skupovima u Paraćinu, Ćupriji i Jagodini.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Opekli smo se prodajući firme strancima

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2012

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je danas da će se zalagati da ubuduće 51 odsto svega što je bilo u državnom vlasništvu ostane srpsko, jer se država 'opekla' prodajući firme strancima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dveri u istočnoj Srbiji (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Apr.2012

Predstаvnici pokreta Dveri - ZA život Srbije juče su posetili zаpustelo selo Crnаjkа, krаj Mаjdаnpekа. Potom su obišli i porodicu Kostаdinoski sа troje dece, za čije obolelo dete i tešku porodičnu situаciju, kako tvrde predstavnici Dveri, postojeći režim nemа sluhа...Nikolić: Opekli...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.