Nikolić: Odlaskom Raše Popova, deca ostaju bez svog druga

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Odlaskom Raše Popova, deca ostaju bez svog druga

Povodom smrti istaknutog srpskog književnika, publiciste i novinara Radivoja Raše Popova, predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je porodici Popov telegram saučešća u kojem poručuje da su deca u Srbiji ostala bez svog životnog učitelja.

"„Naša deca ostaju bez svog druga, životnog učitelja Raše Popova, koji je svojom pričom, pesmom, igrom i savetom oplemenio detinjstva dobrotom i ljubavlju. Hvala mu što je svakom od nas pomogao da i odrasli svet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posmatramo očima deteta, da budemo bolji ljudi. Svako ko je bio savremenik Raše Popova ne može a da ne pogne glavu pred umetnikom, filantropom i čovekom koji je svojim duhom i karakterom obeležio epohu u kojoj živimo”", naveo je predsednik Nikolić, saopštila je Pres služba.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saučešća povodom smrti Raše Popova 

Izvor: RTS, 20.Apr.2017

Državni vrh Srbije uputio je telegrame saučešća porodici preminulog Raše Popova. . Povodom smrti književnika, publiciste, glumca i dugogodišnjeg televizijskog novinara Raše Popova, predsednik Republike Srbije Tomislav...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.