Nikolić: Očekujem da Dačić traži mandat

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Očekujem da Dačić traži mandat

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da mu predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić sutra zatraži mandat za formiranje Vlade Srbije, javila je Radiotelevizija Srbije.

"Postoje nagoveštaji da bi sutra Dačić mogao da dođe da mi pruži dokaze kako je formirana skupštinska većina i da zatraži mandat za formiranje Vlade. Tako sada stvari stoje, koliko sam ja obavešten", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Nikolić.

"Imamo velike emotivne i etičke dileme prema DS i Tadiću"

To je dobro zato što bi svako drugo odugovlačenje značilo beskrajno mnogo lošeg i gubitak vremena kojeg Srbija ima jako malo, dodao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.