Nikolić: Nemam poverenje u pojedince u MUP-u

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nemam poverenje u pojedince u MUP-u

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da se oseća bezbedno koliko i svi građani Srbije, ali i da su pretnje koje dobija samo neke u nizu i da je važno da se utvrdi koje su ozbiljne. "Moja istupanja u javnosti imaju za cilj da se neko trgne i počne da razmišlja o tome da predsednik Srbije nije tek jedan u nizu onih o kojima razmišlja MUP kome je povereno, već da bi trebalo da prema meni imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tretman makar toliko ravnopravan kao što imaju prema svojim načelnicima, direktorima, ministrima", rekao je Nikolić za televiziju Prva. Pretnje koje dobijam samo su neke u nizu i važno je da se utvrdi koje su ozbiljne, a koje ne, rekao je Nikolić i dodao da nema poverenja u pojedince u MUP-u. "Sve institucije su pre mene imale naznake da je došlo do ozbiljnih pretnji i angažovale su se u tome, podnose mi izveštaje, došle su do zaključaka o kojim ljudima se radi, da li je to ozbiljno ili ne, još je istraga", rekao je Nikolić. Na pitanje da li ima poverenja u MUP, Nikolić je odgovorio da ima poverenje u sve ljude koji se na bilo koji način bave bezbednošću bilo kog čoveka, ali da je "institucija jedno, a pojedinci drugo". Upitan da li to znači da nema poverenja u pojedince u MUP-u, on je odgovorio - nemam povrenja u pojedince.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nemam poverenje u pojedince

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da se oseća bezbedno koliko i svi građani Srbije, ali i da su pretnje koje dobija samo neke u nizu i da je važno da se utvrdi koje su ozbiljne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nikolić: Nemam poverenja u pojedince u MUP-u

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2013, 10:46

Predsednik Tomislav Nikolić izjavio da se oseća bezbedno koliko i svi građani, ali i da su pretnje samo neke u nizu i da je važno da se utvrdi koje su ozbiljne.. . “Moja istupanja u javnosti imaju za cilj da se neko trgne i počne da razmišlja o tome da predsednik Srbije nije tek jedan u nizu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.