Izvor: S media, 16.Okt.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Lepo će se živeti i na selu!

- Videćete kako može lepo od sela da se živi, samo da vam se da šta vam treba i da vas niko više ne krade - rekao je predsednik Tomislav Nikolić, koji je obišao deonicu regionalnog puta od mesta Odvraćenica na Goliji ka Raškoj.

On je poručio da će Srbija ulagati u puteve, energetiku i razvoj sela, kako bi se i u njima dobro živelo.

- Oni koji su vas do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << krali polako će prestati to da rade, a novi neće počinjati, jer će videti sudbinu onih koji su do sada krali. Ostajaće više narodu, sve je to u stvari narodno - uveren je predsednik Nikolić.

Bez zaduživanja!

Predsednik je istakao da će prioritet Vlade biti da omogući da se dobro živi i u selima.

- Država će nastaviti da gradi puteve, ne zaduživanjem kao što je do sada bilo činjeno, već koncesijama- i dodao:

- Puteve moramo da gradimo, želimo da se na selu dobro živi, a da bismo vas uverili u to, moramo da obezbedimo i put, i školu, i ambulantu, i poštu, i da omogućimo da ova deca imaju razonodu tamo gde žive, a ne da gledaju u velike gradove!

Sa sela pravo u Beograd!

On je konstatovao da oni koji napuštaju sela najviše gravitiraju ka Beogradu, ali da ne mogu svi stati u prestonicu.

- I moj otac je iz sličnog kraja (poput golijskog) i da je imao put ne bi silazio u Kragujevac i ne bih sada ja viđao opustele kuće u očevom selu - rekao je Nikolić.

(S media, Agencije)

FOTO: Beta
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.