Nikolić: Kompanije pomozite unesrećenima

Izvor: RTS, 18.Maj.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Kompanije pomozite unesrećenima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je apel svim kompanijama širom Srbije da se priključe akciji prikupljanja namirnica za pomoć ugroženima od poplava, a sutra će lično uputiti do sada prikupljenu pomoć na mesta gde je to potrebno.

Savetnici predsednika Republike Stanislava Pak Stanković i Vuk Fatić obilaze i pružaju pomoć evakuisanim i od poplava unesrećenim ljudima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su smešteni po centrima u Beogradu.

"Povodom katastrofalne situacije koja je zadesila Srbiju, predsednik Republike Tomislav Nikolić bio je na vezi sa šefovima država širom sveta. Njegov apel je urodio plodom i mnoge zemlje su pomogle Srbiji", rekla je Pak Stanković Tanjugu.

Kako je navela, tim povodom predsednik Republike je uputio pismo zahvalnosti predsedniku Slovenije, Ruske Federacije, Belorusije, zemljama regiona, Izraelu i mnogim drugima istakavši da je ta pomoć od vitalnog značaja za Republiku Srbiju.

Ona je precizirala da će predsednik Nikolić lično uputiti humanitarnu pomoć svim onim ugroženim stanovnicima širom Srbije.

"U ponedeljak u osam sati će veliki broj kompanija koji je iskazao zainteresovanost da se uključi u tu humanitarnu akciju, a takođe pozivamo i druge kompanije širom Srbije da se priključe toj akciji i pošalju hranu, lekove, vodu, mleko...Sve ono što može da pomogne najugroženijima u Srbiji" .

Kako su precizirali Pak Stanković i Fatić zainteresovane kompanije mogu da pozovu telefon 066 8252033 ili da pošalju meil naj.stankovic@predsednik.rs.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikolić: Kompanije, pomozite unesrećenima!

Izvor: RTS, 18.Maj.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je apel svim kompanijama širom Srbije da se priključe akciji prikupljanja namirnica za pomoć ugroženima od poplava, a sutra će lično uputiti do sada prikupljenu pomoć na mesta gde je to potrebno. ..Savetnici predsednika Republike Stanislava Pak Stanković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.