Nikolić: Ispitati privatizacije

Izvor: NaDlanu.com, 12.Sep.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ispitati privatizacije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da uz ispitivanje svih kriminalnih privatizacija Srbija mora ponovo da vrati proizvodnju.

Osim toga, kako kaže, trebalo bi se i zapitati zašto i one privatizacije koje su urađene u skladu sa zakonom nemaju proizvodnju i ne rade."Privatizacija je bila prilika da se zaposle ljudi, a ne da se opljačkaju", rekao je predsednik Nikolić i dodao da su u Srbiji čak i rudnici zatvoreni zato što ih je neko kupio " i mi se ponašamo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kao da nam je svejedno da li rudnici i fabrike rade ili ne rade"."Moramo ponovo da vratimo proizvodnju i sve ono što je nestalo. Ko je kupio - kako god da je kupio - ako je u skladu sa zakonom njegovo je. Ako ne radi onda država mora da se zapita zašto ne radi", rekao je Nikolić nakon otvaranja novog pogona fabrike "Vitamin" u Horgošu.Govoreći o privatizaciji te fabrike Nikolić je rekao da je time očuvana i obezbeđena njena budućnost.On je rekao da se budžet puni zaduživanjem u inostranstvu i upozorio da će kada dođe vreme na naplatu "naša deca pitati šta smo im to ostavili".B92
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.