Izvor: S media, 06.Feb.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Imam poverenja u Dačića

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da ima poverenja u Vladu Srbije i u premijera Ivicu Dačića.

"Imam poverenje u Vladu Srbije. Ne interesuje me šta se radi na ličnom planu sa ministrima, predsednikom vlade, to nije posao za mene, jeste za medije, ali ne da sami prave priču... Nisam razočaran u Dačića, sve dok me neko ne uveri da je počinio delo zbog koga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nije dostojan tog mandata", rekao je Nikolić u uključenju za Televiziju Prva iz Brisela.

Nikolić je istakao da s obzirom na to "kako je do sada vlada radila, ta vlada je bila dostojna mandata" koji joj je poverio.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ AP
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nisam razočaran u Dačića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2013

BRISEL -..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da ima poverenja u Vladu Srbije i u premijera Ivicu Dačića..."Imam poverenje u Vladu Srbije. Ne interesuje me šta se radi na ličnom planu sa ministrima, predsednikom vlade, to nije posao za mene, jeste za medije, ali ne da sami prave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.