Nikolić: Edi Rama neodgovoran političar

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Edi Rama neodgovoran političar

Srbija se već dve i po godine trudi da Balkan postane bezbedan i prosperitetan region u Evropi, ali dok je neodgovornih političara poput Edija Rame, jasno je da će to biti težak posao pun izazova, izjavio je večeras predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Povodom provokacija premijera Albanije Edija Rame tokom posete Srbiji, Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike ističe da je takvo ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i očekivano od Rame i da je to bio ključni razlog zbog kojeg je predsednik Nikolić odbio da se sretne sa njim, preneo je RTS.

"Srbija se već dve i po godine trudi da Balkan postane bezbedan i prosperitetan region u Evropi, ali dok je neodgovornih političara poput Edija Rame, jasno je da će to biti težak posao pun izazova", rekao je Nikolić.

"Teško će Albanija moći da se pridruži porodici modernih evropskih država dokle god se ne odrekne svojih snova o hidri po imenu ''Velika Albanija''", navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Edi Rama neodgovoran političar

Izvor: Studio B, 10.Nov.2014

Srbija se već dve i po godine trudi da Balkan postane bezbedan i prosperitetan region u Evropi, ali dok je neodgovornih političara poput Edija Rame, jasno je da će to biti težak posao pun izazova, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić...Povodom provokacija premijera Albanije Edija Rame tokom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.