Nikolić Đinpingu: Iz aviona se vidi kakva je Srbija...

Izvor: B92, 17.Jun.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić Đinpingu: Iz aviona se vidi kakva je Srbija...

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je kineskom predsedniku Si Đinpingu da je iz aviona mogao da vidi kako je Srbija lepa zemlja.

“Mogli ste iz aviona da vidite kako je naša Srbija lepa zemlja... Obrađena zemlja... Spremamo se za žetvu pšenice... Mi ćemo vas provesti kroz Srbiju, ići ćete u Smederevo...“, rekao je Nikolić Đinpingu u VIP salonu beogradskog aerodroma “Nikola Tesla“, preneo je RTS.

Tom prilikom je Đinping Nikoliću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poklonio knjigu zbirke svojih govora i razmišljanja o modernosti kineskog trenutka, a predsednik Srbije je rekao da će “onu sa posvetom na kineskom da odnese kući“.

Đinping je u petak u ranim popodnevnim časovima stigao u Beograd, kao prvi predsednik Kine posle 30 godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.