Nikolić: DS odgovara samo na ucene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: DS odgovara samo na ucene

BEOGRAD - Po mišljenju lidera SNS Tomislava Nikolića "ispada da Demokratska stranka odgovara isključivo na ucene, a ne na normalno ponašanje u skupštini, koje se očekuje od opozicije".

"SRS je krenuo, od momenta kada smo se razišli, u sprečavanje većine da donosi odluke sve dok se sa njim ne dogovori. I šta je sad tu loše sa moje strane, kada sam ja to koketirao sa vladajućom koalicijom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je on za današnji Blic.

Bio je to Nikolićev komentar njegove smene sa mesta predsednika administrativnog odbora i smene Jorgovanke Tabaković sa funkcije predsednika odbora za finansije.

Nikolić tvrdi da administrativni odbor ne može da oduzme mandate troje poslanika njegove stranke, čije je blanko ostavke nedavno aktivirao SRS, iako postoje signali da će vladajuća koalicija i taj ustupak učiniti radikalima zarad donošenja novog poslovnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.