Nebitna slika i ikona

Izvor: Glas javnosti, 04.Okt.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebitna slika i ikona

BEOGRAD - Zajednička fotografija nekadašnjih visokih funkcionera SRS-a Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića iz kafane „Big bul“ u Vasinoj ulici u Beogradu koju je Glas juče objavio čini se nije neočekivana slika posle raskola u najvećoj opozicionoj stranci u zemlji. S obzirom na to da je ovo prvi pravi dokaz da Vučić i Nikolić smišljaju zajednički plan za budući zajednički politički život, pozvali smo predstavnike SRS-a za komentar.

Nemanja Šarović >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

- Oni su to radili neprestano od samog početka. Vučić je u toj igri od početka jedino što je znatno pametniji od Nikolića, pa je njega pustio da se eksponira u javnosti.

Dragan Todorović

- Sve što se dešavalo oko Tome je gotova stvar. Ostaju još samo mandati. Vraćeni su i u Šapcu i Pančevu. Za nas je nebitno ko će biti sa Nikolićem, jer nas ne interesuje onaj ko se vezuje za propalu ideju.

nikolic i vucic su se predstavljali kao veliki srbi i radikali, na zadnjim demostracijama zbog hapsenja karadzica, pogibe jedan cestit radikal, a sta sada? nijedan vise i nepominje , karadzia cak ni kosovo , evropa je sada priorjet >>?? kako to od jednom tomo<< nestadose blanko ostavke koje si ti cuvao, kako od jednog velikog srbina postade najveci tadicev pomocnik?? kazes borices se protiv tadiceve politike? kako niste mogli zajednicki sa kostunicom i veljom? sada cete vas20 otpadnika od naj jace politicke partije skinuti tadica , ili ce te se prvom prilikom ujedinite ?? m ozda cete i rezoluciju o pomirenju potpisati>. a kosovo karadzic i drugih 45 srba u hagu od jednom zaboravste ?? mora da je bio ogroman kufer, jer si druge za kufercice napadao . odgovori na ova pitanna ako zelis nesto postici , a ne u skupstini voditi tracke o ljubavnicama i kutijama , paprikama. zalosno si se spustio na nivo obicne ...... /.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.