NIKOLIĆI KAO MARATONCI Radomir Nikolić na RTS-u: Smrt je siguran posao

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆI KAO "MARATONCI" Radomir Nikolić na RTS-u: "Smrt je siguran posao"

Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca i sin predsednika Srbija Tomislava Nikolića opredelio se za interesantan izbor reči komentarišući stanje u JKP "Gradska groblja" u emisiji "Da, možda, ne" na RTS-u.

"Kažu da je smrt siguran posao", rekao je Radomir Nikolić kada je voditeljka konstatovala da pogrebna preduzeća ne bi trebalo da budu na gubitku.

Podsetimo, Tomislav Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je devedesetih bio zaposlen u pomenutom preduzeću.

Izjavu Radomira Nikolića možete pogledati u 16. i 17. minutu:

Moguće je i da gradonačelnik Kragujevca inspiraciju za svoj odgovor nije dobio od nekadašnjeg zanimanja svog oca, već od slavne replike Lakija Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug".

VIDEO > Legendarnu scenu iz "Maratonaca":
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIKOLIĆEVI SU LAGALI Drugari predsednikovog sina bili na ruskoj paradi, evo i dokaza

Izvor: Blic, 29.Maj.2015

Fotografije do kojih je došao „Blic“ potvrđuju da su drugari Branislava Nikolića, predsednikovog sina, bili u državnoj delegaciji Srbije na paradi u Moskvi...NIKOLIĆI KAO "MARATONCI" Radomir Nikolić na RTS-u: "Smrt je siguran posao"..Reč je o naprednjacima Kristijanu Tucakoviću i Filipu Rakiću,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.