NIKOLIĆ SE PRIČESTIO

Izvor: Kurir, 21.Apr.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ SE PRIČESTIO

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić danas je prekinuo štrajk žeđu na molbu patrijarha Irineja. Lekar Ljubomir Ilić je saopštio da Nikolić nastavlja štrajk glađu. Nikolić je prekinuo štrajk žeđu nakon što je primio pričest, šestog dana štrajka žeđu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i glađu.

"Na molbu našeg patrijarha koju mu je sveštenik preneo za vreme pričešća, Tomoslav Nikolić je obustavio štrajk žeđu", saopštio je Ilić. On je istakao da je zbog toga, lekarima "laknulo" jer će imati mnogo više prostora da pratie njegovo zdravstveno stanje.

"Nikolić nastavlja štrajk glađu i dalje odbija bilo kakve preparate, parenteralnu ishranu i bilo kakvu hranu", precizirao je Ilić.

Nikolića je danas oko 11 časova pričestio protojerej stavrofor Radič Radičević i tom prilikom mu preneo molbu patrijarha Irineja da prekine štrajk glađu i žeđu.

Sveštenik je Nikolića pričestio kašičicom, hlebom i vinom, onako kako se pričešćuje.

"Preneo sam mu patrijarhovu molbu da prekine štrajk i preneo mu čestitke za praznik Vaskrsenja od patrijarha", izjavo je ranije protojerej stavrofor Radić Radičević.

Kako saznajemo, Tomislav Nikolić je na ispovedi bio sam, a samom činu pričešća prisustvovalo je oko dvadesetak ljudi, članovi porodice i SNS-a.

Sveštenik Radič Radičević je Nikolićev nadležni paroh koji ga je danas i ispovedio, prenosi Beta.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.