Muhamed Jusufspahić ambasador u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muhamed Jusufspahić ambasador u Saudijskoj Arabiji

BEOGRAD - Muhamed Jusufspahić postavljen je za ambasadora Srbije u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika Srbije". Za ambasadora Srbije u Republici Indoneziji postavljen je Slobodan Marinković. Ukaze o postavljanju Jusufspahića i Marinkovića za ambasadore potpisao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić 16. novembra. Muhamed Jusufspahić je glavni imam Bajrakli džamije i muftija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << srbijanski. Sin je bivšeg beogradskog muftije Hamdije Jusufspahića. Slobodan Marinković, diplomata od karijere, direktor je Sektora za bilateralnu saradnju Ministarstva spoljnih poslova. Bio je ambasador u Južnoj Koreji, odakle je opozvan pre dve godine. U "Službenom glasniku" objavljeno je i rešenje Vlade o otvaranju konzulata Tajlanda u Srbiji, na čelu sa počasnim konzulom sa sedištem u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jusufspahić ambasador u Saudijskoj Arabiji

Izvor: OkRadio.rs, 20.Nov.2015

Muhamed Jusufspahić postavljen je za ambasadora Srbije u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika Srbije". Za ambasadora Srbije u Republici Indoneziji postavljen je Slobodan Marinković.   Ukaze o postavljanju Jusufspahića i Marinkovića za ambasadore...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.