Mediji: Čovek koji je presekao kolonu Nikolića priveden zbog ubistva

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Čovek koji je presekao kolonu Nikolića priveden zbog ubistva

Beograd -- Muškarac koji je pre tri godine svojim automobilom isekao kolonu vozila tadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, priveden je zbog pokušaja ubistva.

Kako pišu beogradski mediji, Jovan Bilčar (23) priveden pod sumnjom da je u ulici Baja Pivljanina iz svog automobila pucao u vozilo u kojem je bio A.J.

A.J. je, kako navodi "Srpski telegraf", pukom srećom preživeo napad, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Bilčar uhapšen u akciji policije.

Neimenovani sagovornik lista je rekao da je Bilčar od ranije poznat policiji zbog raznih prijava i prekršaja.

"Srpski telegraf" podseća da je o Bilčaru pisao i u maju 2017. kada je u Beogradu svojim vozilom presekao kolonu u kojoj je bio Tomislav Nikolić, koji je taj incident okarakterisao kao pokušaj ubistva, preneo je Tanjug

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čovek koji je automobilom presekao kolonu Nikolića priveden zbog ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020

Muškarac koji je pre tri godine svojim automobilom isekao kolonu vozila tadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, priveden je zbog pokušaja ubistva, piše "Srpski telegraf"...Beogradski dnevnik piše da je Jovan Bilčar (23) priveden pod sumnjom da je u ulici Baja Pivljanina iz svog automobila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.