Kako su glasali političari

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su glasali političari

Odmah po otvaranju biračkih mesta lideri stranaka i kandidati za poslanike glasali su na svojim biračkim mestima.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je danas u školi “Kralj Aleksandar prvi”. On je na biračko mesto broj 59 u ulici Aleksinačkih rudara 22 došao u 10.45 časova u pratnji supruge Dragice.

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je jutros na Novom Beogradu. Vučić, koji predvodi listu “Aleksandar Vučić – budućnost u koju verujemo” je, na glasačko mesto broj 27 u zgradi Ceptera u Bulevaru Mihajla Pupina 117 na Novom Beogradu, došao oko 7.30 sata. Vučić je na glasanje on je došao u pratnji ćerke.

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić glasao je jutros oko 9 časova na Dedinju. On glasao je na biračkom mestu broj 37 u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 29 na Dedinju. Dačić je na glasanje došao u pratnji supruge Sanje i dvoje dece.

Lider Nove demokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić glasao je jutros na opštini Stari grad na biračkom mestu 34. Tadić, koji je nosilac liste koalicije oko te stranke, izašao je na izbore u 10.20 časova, sa suprugom Tatjanom i majkom.

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Mika Alas” na Dorćolu. Koštunica je došao na glasanje sa suprugom Zoricom Radović.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas glasao je na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Jovan Miodragović” na opštini Vračar.

Lider Liberalno- demokratske partije Čedomir Jovanović glasao je jutros u 8.30 na Novom Beogradu. On je glasao u bulevaru Zorana Đindjića na biračkom mestu SMZ “Ušće” broj 5. Jovanović je na glasanje došao sa suprugom.

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić glasao je jutros u školi “Kralj Aleksandar prvi”. On je na biračko mesto 59 u ulici Aleksinačkih rudara došao nešt6o posle 11 časova u pratnji supruge Tatjane.
Glasali i Karići
Kandidat za narodnog poslanika Dragomir J. Karić, na Izbornoj listi  „Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo“, glasao je sa suprugom Hafom na biračkom mestu 120 u dečijem vrtiću „Vrabac 2“  na Bežanijskoj Kosi.


Kandidat za narodnog poslanika Milanka Karić, na Izbornoj listi  „Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo“, glasala je u podne sa rođacima Marinom i Markom Babićem u Mesnoj zajednici 4. Juli na Dedinju.

Izvor: b92/BKTV News
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljanić: Izbori na KiM su dokaz da je Srbija tu prisutna

Izvor: Press, 16.Mar.2014

Rakić je, nakon što je glasao u Kosovskoj Mitrovici izjavio novinarima da očekuje pobedu liste SNS koju predvodi Aleksandar Vučić...Kandidat za poslanika SNS iz Kosovske Mitrovice Miljana Nikolić u izjavi Tanjugu takođe je kazala da očekuje pobedu naprednjaka na današnjim parlamentarnim izborima. ..Održavanje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.