Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Izjava Nikolića prepuna neodgovornosti

Izjava predsednika Srbije Tomislava Nikolića u Rusiji da spor oko Trepče "može da se završi i jako loše, jer smo mi spremni da odgovorimo na svaki način", prepuna je neodgovornosti i još jednom dokazuje da on unosi nestabilnost u politički život Srbije, ocenio je danas predsednik LDP Čedomir Jovanović.

Jovanovića smatra da je Nikolić, "po ko zna koji put, zauzeo stav za koji je lako dobio podršku Rusije, zbog čega ne zaslužuje nikakvu podršku u Srbiji, s >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obzirom na to da očigledno radi direktno protiv sopstvene zemlje".

"Najveći interes Srbije je mir, a on se sve manje pominje. Teme sukoba i nerazumevanja postaju prioriteti u programu predstavnika vlasti, od Tomislava Nikolića do ministara i nižih vladinih činovnika", tvrdi u saopštenju lider LDP.

Nikolić: Srbija je večno zahvalna Putinu na podršci, on je VELIKI VIZIONAR

Jovanović smatra da je "očigledno da se iza navodne borbe za prava Srba, koja se vodi sa najviših državnih adresa u Srbiji, zapravo radi o žrtvovanju budućnosti Srbije u ime lične budućnosti Tomislava Nikolića i politike njegovih ruskih istomišljenika".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.