Inspekcija: Nikolićeva diploma verodostojna

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2012, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija: Nikolićeva diploma verodostojna

Prosvetna inspekcija utvrdila je verodostojnost diplome predsednika Srbije Tomislava Nikolića o stečenom visokom obrazovanju na Fakultetu za menadžment (FAM) u Novom Sadu i stručnom nazivu diplomirani menadžer, saopštio je danas taj fakultet.

Kako se navodi, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje uručio je pre dva dana FAM-u zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu na tom fakultetu i Fakultetu za ekonomiju i inžinjerski menadžment u Novom Sadu od 3. maja ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kojim je utvrdio da je diploma koju je izdao FAM verodostojna. Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je tokom preizborne kampanje od predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da objasni na kojem je fakultetu diplomirao, jer javnost ima pravo to da zna. Ta stranka je zatražila od Nikolića da objasni građanima Srbije gde je diplomirao, s kojom ocenom, kako se odlučio potom za fakultet na kojem je završio master studije i šta mu je bila tema master rada. Nikolić tokom kapanje nije javnosti pružio pomenute odgovore, ali je podneo tužbu protiv portparolke LSV-a Aleksandre Jerkov i zatražio odštetu od 200 miliona dinara za nanošenja duševnog bola zbog pitanja gde je i kada diplomirao. Jerkova je tada kazala da bi bilo koji političar u Evropi pokazao diplomu i obrazložio zbog čega je došlo do zabune i greške u njegovoj zvaničnoj biografiji.NOVI SAD, 9. juna 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednikova diploma - verodostojna

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2012

Diplomi predsednika Srbije Tomislava Nikolića, utvrđena je verodostojnost na Fakultetu za menadžment, na kome je i izdata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Inspekcija utvrdila da je diploma Tome Nikolića - vjerodostojna

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2012

NOVI SAD - Prosvjetna inspekcija utvrdila je vjerodostojnost diplome predsjednika Srbije Tomislava Nikolića o stečenom visokom obrazovanju na Fakultetu za menadžment (FAM) u Novom Sadu i stručnom nazivu diplomirani menadžer, saopštio je danas taj fakultet.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.