Ilić: Nikolić je vođa srpskog naroda (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Nikolić je vođa srpskog naroda (VIDEO)

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić pozvao je danas građane, sa obeležavanja stranačke slave Sveti Simeon Mirotočivi, da na izborima glasaju "za pravu srpsku opoziciju" i dodao da je narod odredio za vođu predsednika Srpske napredne stanke Tomislava Nikolića.

Naš je zadatak i obaveza prema svim građanima Srbije, koji jako teško žive, da pobedimo. Pozivamo ih da zajedno stanemo u pokret da se stvore zdravi temelji Srbije koja će biti ekonomski jaka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i cenjena u svetu, rekao je Ilić, koji je rekao da je NS "presrećna što se nalazi u društvu prave srpske opozicije".

Ilić je pozvao seljake, radnike, sindikalce da budu protiv loše vlade, koja je ostavila "stotine hiljade ljudi bez kore hleba", i da glasaju protiv nje i ocenio da je sadašnja vlast prošlost.

Nikolić je najavio da od iduće nedelje treba da se stigne "u svako selo i svaki grad" i prenesu građanima ideje i krene u odlučnu bitku da "Srbija krene napred".

Vlast se odavno sama urušila, ocenio je on i istakao da je trebalo da ode sama.

On je rekao da građane spaja želja da ne žive u državi koja "posrće i propada", već u državi u kojoj će se živeti od svog rada i svakog dana pomalo bolje, "u kakvoj su živeli i njihovi preci".

SNS: Nema razloga za slavlje povodom dogovora (VIDEO)

Nikolić: Ne želim ni ja saradnju sa strankama na vlasti

Dinkić: Toma će biti novi Dačić

Nikolić je zahvalio Demokratskoj stranci Srbije što je njen predstavnik, predsednik Gradskog odbora Andreja Mladenović, došao dodajući da "vidi da je za nju ovo društvo prihvatljivo".

Mladenović je čestitao slavu domaćinima, kako je rekao, "velikim prijateljima i saradnicima Novoj Srbiji, posebno Iliću", uz želju da sledeća bude "u slobodnijoj" i boljoj Srbiji.

Slavi su prisutvovali koalicioni partneri SNS i NS predstavnik Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.