Izvor: Blic, 06.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Kriza u SRS slabi opoziciju

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je večeras da je ostavka Tomislava Nikolića na sve političko stranačke funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci dovela do unutarpartijske krize koja šteti srpskoj opoziciji.

Lider NS izjavio je u Drugom dnevniku RTS-a da mu je žao što je došlo do ovih problema u SRS i da je srpska opozicija u ovom momentu slabija zbog nesuglasica i podela u SRS.

„To je sigurno poboljšalo poziciju vladajuće koalicije u odnosu na opoziciju u ovom momentu”, kazao je Ilić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vukadinović: Moguć veliki rascep u SRS ako se Vućić prikloni Nikoliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2008, 12:37

BEOGRAD - Politički analitičar Đorjde Vukadinović ocenio je danas da zbog ostavke Tomislava Nikolića na sve funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci najviše razloga za zadovoljstvo imaju predsednik SRS-a Vojislav Šešelj i neki delovi Demokratske stranke ..."Političari, mediji i tajkuni naklonjeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.