Izvor: S media, 16.Sep.2012, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Nikolić se oprostio od Konuzina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolićsastao se sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Konuzinom. Nikolić i Konuzin saglasili su se da treba nastaviti saradnju Srbije i Rusije na polju energetike i poljoprivrede, jer rusko tržište ima velike potrebe i može da kupi sve što se u Srbiji proizvede.

To bi, kako je istakao predsednik Nikolić, bila velika razvojna šansa za srpsku ekonomiju, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Pres-služba predsednika Srbije.

U otvorenom i prijateljskom razgovoru ambasador Konuzin se zahvalio predsedniku Nikoliću za sjajnu saradnju u prethodne četiri godine i istakao da ga najviše raduje to što vidi da su perspektive odnosa Rusije i Srbije mnogo bolje nego što su bile ranije.

Nikolić je poželeo Konuzinu mnogo uspeha i sreće u životu, uz nadu da će mu Srbija ostati u lepoj uspomeni i da će se u budućnosti sa zadovoljstvom vraćati u nju.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Aleksandar Konuzin

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPRAĆAJ: Nikolić sutra sa Konuzinom

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2012

Predsednik Srbije sastaće se sa odlazećim ambasadorom Rusije u zgradi Predsedništva

Nastavak na Telegraf.rs...

Nikolić Konuzinu poželeo mnogo uspeha i sreće u životu

Izvor: Blic, 17.Sep.2012, 14:32

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa Aleksandrom Konuzinom, dosadašnjim ambasadorom Rusije u Srbiji, koji je zahvalio Nikoliću za sjajnu saradnju u protekle četiri godine, saopštila je Pres služba predsednika Srbije. ..Konuzin je istakao da ga najviše raduje to što vidi da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.