Hrvati i neke komšije se igraju vatrom

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hrvati i neke komšije se igraju vatrom"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da nekome u susednim državama smeta ne samo što Srbija postoji već i što je mudro vođena i napreduje iz dana u dan.

- Evo i danas ih pozivamo da razgovaramo i da se dogovorimo. Ne tražimo ništa njihovo, ali im ništa naše nećemo ni dati - rekao je Nikolć na promociji najmlađe klase potporučnika Vojske Srbije.

Nikolić je rekao da Srbija želi uspeh i Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ali da će pomoći Republici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srpskoj da njeni građani žive u miru i bolje nego danas.

- Svet se menja na gore. Nekima nije dovoljno ono što im je dao Bog ili što su im ostavili preci, pa posežu za tuđim - rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, tom vatrom se igraju i na teritoriji Srbije oni koji bi da otmu ono što je naše.

- Tom vatrom se igraju i u komšiluku u kome nekome smeta ne samo što postojimo već što je Srbija mudro vođena i nareduje iz dana u dan - rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.