Izvor: BujanovackiGlas.info, 24.Maj.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljimi kod Nikolića: Razgovarali smo i o Albancima u skupštinskoj većini

Za ulazak u parlamentarnu većinu, nažalost, do sada nikada nije bilo šanse. Nije bilo interesovanja stranaka koje su do sada formirale parlamentarnu većinuBEOGRAD, BUJANOVAC, 24. maj 2016. – Sa predsednikom Tomislavom Nikolićem razgovarao sam i o tome da se Partija za demokratsko delovanje (PDD) nađe u parlamentarnoj većini, ali je moj osnovni zahtev bio promena odnosa prema Albancima – izjavio je Riza Haljimi nakon konsultacija kod predsednika republike.
Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Beta prenosi da je Haljimi sa Nikolićem razgovarao i  o ekstremnoj ekonomskoj nerazvijenosti, nezaposlenosti i problemima u obrazovanju.
Za ulazak u parlamentarnu većinu, nažalost, do sada nikada nije bilo šanse. Nije bilo interesovanja stranaka koje su do sada formirale parlamentarnu većinu. Koordinaciono telo za Preševo, Bujanovac i Medveđu kao vladin organ postoji i mi se slažemo sa tim da taj organ vodi ministar koji ima moć, ali treba da se uključi i lokalno stanovništvo -prenosi Beta izjavu Haljimija.
Riza Haljimi je, uz Šaipa Kamberija, bio poslanik PDD u prošlom sazivu, dok će u novom PDD predstavljati Fatmir Hasani.

Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.