Državni vrh sastančio četiri sata na Dedinju

Izvor: Mondo, 17.Dec.2012, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh sastančio četiri sata na Dedinju

Sastanak državnog vrha, na kojem je prema pisanju medija bilo reči o platformi za Kosovo i Metohiju i nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije koje se tiču rada direktora javnih preduzeća, završen je posle više od četriri sata.

Detalji sastanka nisu poznati.

Učesnici sastanka se nisu obraćali medijima, a u ovom trenutku nije poznato da li će biti izdato saopštenje.

Sastanak, koji je počeo nešto posle 18 sati, održan je u vili "Bokeljka". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

U razgovorima su učestvovali su predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović, savetnik predsednika Srbije za spoljnu politiku Marko Đurić.

Prisustvovali su i prvi potredsednik Vlade Aleksandar Vučić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar rada Jovan Krkobabić, ministarka regionalnog razvoja Verica Kalanović, ministar pravde Nikola Selaković, ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić, sekretar Vlade Srbije Veljko Odalović, šef Kancelarije Vlade Srbije za KiM Aleksandar Vulin, šef tima za tehnički dijalog sa Prištinom Dejan Pavićević.

Učesnicima sastanka pridružio i direktor Srbijagasa i funkcioner SPS Dušan Bajatović.

(Tanjug, Beta, Vladimir Milovanović)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen sastanak državnog vrha o platformi za KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2012

BEOGRAD -..Sastanak državnog vrha, na kojem je prema saznanjima Tanjuga bilo reči o platformi za KiM i nekim nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije koje se tiču rada direktora javnih preduzeća, završen je posle više od četiri sata...Detalji sastanka nisu poznati...Učesnici sastanka se nisu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.