Družite se sa predsednikom Srbije

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Družite se sa predsednikom Srbije

Novi sajt predsednika Srbije krenuo je od danas i "pruža mogućnost građanima da se u elektronskoj formi obrate predsedniku, postave pitanje ili pošalju predlog..." ili "da se sa predsednikom povežu na društvenim mrežama".

Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića zvanično radi od danas u 8.00, na internet adresi www.predsednik.rs, ali je u prepodnevnim časovima imao tehničkih problema pa je bio nedostupan.

U Pres službi predsednika Srbije agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beta su objasnili da je novi sajt moderniji, tehnički bolji i bolje predstavlja aktivnosti predsednika nego stari sajt koji je bio u upotrebi od 2006. godine.

Novina na sajtu pruža mogućnost građanima da se u elektronskoj formi obrate predsedniku, postave pitanje ili pošalju predlog. Građani mogu da se prijave za bilten o aktivnostima predsednika, kao i da se sa predsednikom povežu na društvenim mrežama.

Bilten o aktivnostima predsednika je, kako je rečno, u pripremi.

Posebna sekcija na sajtu je za medije, da bi novinari bili bolje i na vreme obavšteni o radu predsednika Srbije, rečeno je u njegovoj službi.

(Beta, foto printscreen)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moderniji sajt predsednika Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2012

Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića, za koji u njegovoj službi kažu da je moderniji od prethodnog, zvanično bi trebalo da radi od jutros.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sajt predsednika Srbije već "zabagovao"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2012

Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića zvanično je počeo da radi danas u 8 časova, na internet adresi www.predsednik.rs. Međutim, prestao je da radi posle malo više od dva sata...Nikolićeva internet adresa je www.predsednik.rs: U Pres službi kažu da je bolji od prethodnog.. ..Nije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.