Da 2016. počne novim zlatom srpskih vaterpolista!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da 2016. počne novim zlatom srpskih vaterpolista!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da će predstojeće Evropsko prvenstvo u vaterpolu biti prilika da se Srbija predstavi na najbolji mogući način.

Predsednik Tomislav Nikolić, koji je danas predsedavao je 3. sednicom Organizacionog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropskog prvenstva, izrazio je zadovoljstvo dobrom organizacijom tog takmičenja.

"Zlatna medalja bi bila kruna zajedničkih napora", rekao je Nikolić i dodao da je predstojeće Evropsko prvenstvo u Beogradu "slava, čast i uspeh svih pojedinaca, organizacija i institucija koje su učestvovale u organizaciji".

Nikolić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, naveo da Srbija ima obavezu da pruži sve uslove vaterpolistima, jer su u ovoj i prošloj godini na devet takmičenja osvojili devet zlatnih medalja.



"To je istorijski rezultat na koji je cela nacija ponosna",
rekao je Nikolić.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu biće održano od 10. do 23. januara 2016. godine u beogradskoj ''Kombank Areni''.

Na prvenstvu će učestvovati 16 muških ekipa i 12 ženskih ekipa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.