Izvor: Vostok.rs, 17.Jan.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS traži sazivanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

17.01.2016. -

Demokratska stranka Srbije zatražila je od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da zbog migrantske krize sazove sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Odluka Austrije da stavi van snage Šengenska pravila, pojača graničnu kontrolu i radikalno ograniči ulazak izbeglica u Austriju izazvaće trenutne lančane posledice na sve tranzitne zemlje, pa i na Srbiju, piše u saopštenju DSS–a.

„Zato je dužnost predsednika Republike Tomislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Nikolića da sazove hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koji u skladu sa ovlašćenjima iz Zakona o osnovama uređenja službi bezbednosti treba da donese zaključke o načinima zaštite nacionalnih interesa u okolnostima produbljivanja migrantske krize“, navedeno je u saopštenju DSS–a.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.