Crnadak: Izjava Tomislava Nikolića iznenađenje

Izvor: Mondo, 30.Dec.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak: Izjava Tomislava Nikolića iznenađenje

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak rekao je danas da je bio iznenađen izjavom predsednika Srbije Tomislav Nikolića da postoji plan za rušenje RS koji se sprovodi po direktivama BiH.

Foto: Tanjug, Marko Đoković

Crnadak je novinarima u Beogradu rekao misli da je Nikolićeva izjava "stavljena u funkciju" koalicije koja je trenutno na vlasti u RS i da "Srbija i njeni ključni funkcioneri treba da budu uz narod RS, a ne uz bilo koju političku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opciju".

"Vrlo je važno da se pošalje poruka da nijedan pojedinac nije veći i važniji od RS, pa čak ni predsednik Dodik. I to izjedanačavanje intresa RS i intresa Dodika od strane predsednika Nikolića nije nešto što je korisno za RS", kazao je on.

Crnadak je kazao da je ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač javno potvrdio da ne postoji tajni plan za rušenje RS.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Crnadak: Izjava Tomislava Nikolića iznenađenje

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Dec.2015

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak rekao je da je bio iznenađen izjavom predsjednika Srbije Tomislav Nikolića da postoji plan za rušenje RS koji se sprovodi po direktivama BiH. Crnadak je novinarima u Beogradu rekao misli da je Nikolićeva izjava "stavljena u funkciju" koalicije...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.