Čestitke Srbiji na otvaranju poglavlja

Izvor: Akter, 16.Dec.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke Srbiji na otvaranju poglavlja

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Briselu sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim

Ivanov je čestitao Nikoliću na otvaranju prvih poglavlja u pristupnim pregovorima Srbije sa Evropskom unijom, istakavši da je to veoma značajan događaj za ceo region.

Nikolić je rekao da je Srbija odlučna da svoju državu uredi onako kako su uređene sve moderne evropske države, da bi ostvarila bolje uslove života za naše građane, saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Služba za odnose sa javnošću predsednika.

Nikolić i Ivanov razmenili su i gledišta u vezi migrantske krize, pred današnji trojni sastanak sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Makedonije čestitao Nikoliću otvaranje poglavlja

Izvor: Blic, 16.Dec.2015

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Briselu sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim, uoči sastanka sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.