Bog se dragi na Srbe razljuti... i pokvari Nikolićev avion!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bog se dragi na Srbe razljuti..." i pokvari Nikolićev avion!

Izgleda da se ne može tek tako sarađivati sa crkvom koja, na primer, prodaje oproštajnice ili hoće da Alojzija Stepinca, istrebljivača svih nehvrata, proglasi za sveca... I da li je viša sila umešala prste tim povodom, ili su mehaničari zakazali, ili je sama letelica stara, ili su piloti popili po koju (što će sigurno utvrditi neka od nadležnih komisija), tek avion kojim je predsednik Tomislav Nikolić leteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za Vatikan vratio se u Beograd zbog, kako se navodi, kvara na motoru.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić trebalo je da otpočne jednodnevu zvaničnu posetu Vatikanu.

On je trebalo papi Franji da prenese  i pojedine stavove Srpske pravoslavne crkve (SPC), koji su od zajedničkog interesa.

Uoči odlaska u zvaničnu posetu Vatikanu, na poziv pape Franje, predsednik Nikolić razgovarao je juče sa patrijarhom Irinejom i odlazi na put s njegovim i blagoslovom SPC.

Nikolić će se sastati i sa državnim sekretarom Pjetrom Parolinom, sekretarom za odnose sa državama Polom Galagerom i šefom Odseka za zapadni Balkan Henrikom Jakodžinskim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.