Beograd: Otvorena Crnogorska kuća

Izvor: Mondo, 13.Jul.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Otvorena Crnogorska kuća

U Beogradu je otvorena Crnogorska kuća, a otvaranju su prisustvovali predsednici Srbije i Crne Gore Tomislav Nikolić i Filip Vujanović.

Foto: tanjug/ dragan kujundzic/ bk

Crnogorska kuća u Beogradu je poklon toj zemlji na dan kada proslavlja svoju državnost i predstavlja otvorena vrata prijateljstva, sabiralište ideja, saradnje, istinske posvećenosti očuvanju svih dragocenih momenata naše zajedničke prošlosti i budućnosti, izjavio je danas predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije Tomislav Nikolić.

On je, na svečanosti povodom otvaranja Crnogorske kuće u Beogradu, ocenio da će to predstavljati jačanje inače čvrste veze između dva naroda i države.

Ovom divnom Beogradu, kao i celoj Srbiji, ne nedostaju kuće u kojima žive oni koji su došli ili dolaze iz Crne Gore, prolaze ili ostaju, prihvaćeni sa nepodeljenom i iskrenom dobrodošlicom. Nedostajala je kuća sa konceptom koji bi nas spojio, rekao je Nikolić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.